nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
8t 5min
Byggrøt med havre
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
8t 5min
Byggrøt med havre
KJØLESKAPSGRØT: Litt forberedelser om kvelden, og du har frokost på få minutter. Server grøten med den toppingen du liker best.
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Normal
0
21
false
false
false
NO-BOK
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Vanlig tabell";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:"Times New Roman","serif";}
Forbered frokosten om kvelden og i løpet av noen minutter på morgenen har du en næringsrik og god grøt. Har du ekstra dårlig tid kan du også spise grøten kald.
SLIK GJØR DU
Ha byggryn, havregryn, melk og salt i en gryte. Dekk til kjelen og sett den i kjøleskapet natten over, cirka åtte timer.
Kok opp grøten under omrøring og la den småkoke under omrøring på svak varme i cirka fem minutter.
Blir grøten for tykk, tilsetter du bare litt melk.
Server med det du liker best, for eksempel hakkete nøtter, mandler og rosiner, som på bildet.
KJØLESKAPSGRØT: Litt forberedelser om kvelden, og du har frokost på få minutter. Server grøten med den toppingen du liker best.
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter