nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t
Eple- og kokossnitter
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t
Eple- og kokossnitter
Sprøtt og søtt med kremaktig kokosfyll.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Lag kokosfyllet: Finriv eplet til det blir ca. 1 ½ dl. Mål opp alle ingrediensene i en kjele og varm på svak varme under omrøring. Ta kjelen av varmen når fyllet begynner å bli litt seigt og holder sammen.
Hakk raskt sammen alle ingrediensene til deigen, gjerne i en food prosessor. Del den i tre jevnstore biter og trill ut til lengder like store som stekeplaten. Legg dem på bakepapir og trykk ned en fordypning på langs. Fordel kokosmassen i fordypningen.
Stek lengdene midt i ovnen i ca. 15–18 minutter. Avkjøl.
Bland melis og vann til en glatt glasur og fordel det over lengdene ved servering. Skjær i snitter.