nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Fastelavnsboller med ostekrem og salt karamell
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Fastelavnsboller med ostekrem og salt karamell
Perfekt fyll i alt fra fastelavnsboller til kaker.
Foto: Morten EikInneholder
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for brød og korn
mat@dagbladet.noVurdering
3.6 (21 stemmer)
Fint som fyll og tilbehør i fastelavnsboller, kaker og desserter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ha romtemperert smør og melis og vaniljesukker i bakebolle og pisk hvitt. Tilsett ost og visp godt sammen. La kremen stå litt i kjøleskapet og stivne. Del bollene i to. Sprøyt eller smør et godt lag ostekrem på bollebunnen.
Ha alle ingrediensene i en kjele og la det smelte på lav varme. Skru opp varmen og la det småkoke i ca. 10 minutter eller til det tykner. Rør rundt og pass på så det ikke brenner seg. Sett til avkjøling.
Perfekt fyll i alt fra fastelavnsboller til kaker.
Foto: Morten EikInneholder
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for brød og korn
mat@dagbladet.noVurdering
3.6 (21 stemmer)