nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
24t
Frossen bringebærostekake med sjokoladebunn
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
24t
Frossen bringebærostekake med sjokoladebunn
Frisk og fruktig ostekake som forberedes i god tid og settes i fryseren. Ta ut kaken ca. ½ time før servering, pynt den og server.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smøret. Knus kjeksene (cookies) fint. Bland med smør.
Trykk massen ut i en form, ca. 24 cm i diameter. Sett bunnen i fryseren.
Tin bringebær og mango. Mos jordbær. Skjær mango i små biter. Pisk fløten til krem med vaniljesukkeret.
Pisk egg og sukker luftig. Tilsett kremosten og pisk til en glatt røre. Vend i kremen og frukt. Hell røren over bunnen og sett kaken i fryseren i minst 6 timer.
Ta fram kaken ca. ½ time før servering. Pynt med bringebær og skiver av mango.