nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t
Fylte valnøttmarengs
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t
Fylte valnøttmarengs
Lekre småkaker du kan servere til en god kopp kaffe. Kakene er glutenfrie!
DETTE TRENGER DU
PERSONERPynt
30g
Sjokolade(smeltet)
SLIK GJØR DU
Mal valnøttene. Pisk eggehvitene til stivt skum. Tilsett melis, litt av gangen, under pisking. Vend i nøttene.
Legg 36–40 like store kaker ut på bakepapir på stekeplate. Stek på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 15 minutter. Avkjøl kakene på platen.
Rør sammen smør og melis og bland i kakao. Legg kakene sammen to og to med krem mellom. Smelt sjokoladen og fyll i et kremmerhus av matpapir. Klipp et lite hull i spissen, og sprøyt sjokolade på kakene.