Glutenfrie teboller Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t 45min

Glutenfrie teboller

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t 45min

Glutenfrie teboller

Søte små boller som er perfekt til lunsj. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Tekakene er bakt på fiberhusk, havre- og bokhvetemel. Du kan kjøre havregrynene til mel i en food prosessor.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
1.5dl
Havre(glutenfritt mel)
2dl
Bokhvetegryn(glutenfritt)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Smuldre gjær i en bakebolle. Tilsett melk og rør gjæren ut i melken. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland sammen til en smidig deig. Dekk med plast og la heve på et lunt sted i ca. 3 timer.

  2. Ta deigen opp på bakepapir og trill til 8 boller, som legges på bakepapir på stekeplate.

  3. Sett til etterheving i ca. 30 minutter. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Server med ost og syltetøy.

Søte små boller som er perfekt til lunsj. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN