nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Grønnkålchips
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Grønnkålchips
KULT: Karla Siverts har plukket grønnkål på Toten.Dette er grønnkålsnacks, både sunt og trendy.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (113 stemmer)
Har du lyst på noe litt salt og godt, men helst ikke så mange kalorier? Da er grønnkålchips en perfekt løsning - det er i tillegg veldig sunt!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Riv grønnkålen i passe store chipsbiter. De tykkeste stilkene kan du skjære bort.
Vend bitene i oljen og dryss over salt. Pass på, det blir lett for mye salt!
Legg grønnkålen på bakepapir utover et stekebrett. Stek i ovn på 110 grader i rundt 15 minutter, til bladene er helt sprø og knallgode!
KULT: Karla Siverts har plukket grønnkål på Toten.Dette er grønnkålsnacks, både sunt og trendy.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (113 stemmer)