Grønnkålchips Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min

Grønnkålchips

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min

Grønnkålchips

KULT: Karla Siverts har plukket grønnkål på Toten.Dette er grønnkålsnacks, både sunt og trendy.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (113 stemmer)
Har du lyst på noe litt salt og godt, men helst ikke så mange kalorier? Da er grønnkålchips en perfekt løsning - det er i tillegg veldig sunt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1bunt
Grønnkål(eller pakke)
Salt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Riv grønnkålen i passe store chipsbiter. De tykkeste stilkene kan du skjære bort.

  2. Vend bitene i oljen og dryss over salt. Pass på, det blir lett for mye salt!

  3. Legg grønnkålen på bakepapir utover et stekebrett. Stek i ovn på 110 grader i rundt 15 minutter, til bladene er helt sprø og knallgode!

KULT: Karla Siverts har plukket grønnkål på Toten.Dette er grønnkålsnacks, både sunt og trendy.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (113 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN