Pizzasnurrer med kjøttdeig
Pizzasnurrer med kjøttdeig
SUNN KANELBOLLE: Litt sunnere i hvert fall. Men minst like god.
Foto: MatpratDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør gjær ut i vann og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle deigen på et stekebrett til en avlang firkant, ca. 30x50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.
Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.
Lag kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna.
Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk.
Dryss over basilikum.
Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter.
Stek på 225 °C i ca. 15 minutter.
SUNN KANELBOLLE: Litt sunnere i hvert fall. Men minst like god.
Foto: Matprat