Kanelsnurrer med marsipan Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 25min

Kanelsnurrer med marsipan

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 25min

Kanelsnurrer med marsipan

Deilig påskekos med kanelsnurrer fylt med marsipan. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (15 stemmer)
Varme kanelsnurrer fylt med marsipan og penslet med appelsinsyltetøy. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
1.5dl
1.25dl
1stk
40g
Smør(i små terninger)

Fyll

1klype(r)
2dl
Blandede nøtter(f. eks mandler og rosin)
0.25pakke(r)
Marsipan(i små terninger)
1glass
Appelsinmarmelade(eller syltetøy)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen deigen og la den heve en time. Kjevle ut til et rektangel som er omtrent 45 cm på langs.

  2. Kjør smør og sukker sammen. Smør utover rektangelet. Dryss over kanel, marsipanbiter, nøtter, mandler og rosiner.

  3. Rull sammen og del opp i ca 3 cm skiver. Legg dem i muffinsformer og la etterheve i 20 minutter.

  4. Stek i ovnen i 15 minutter på 210 grader. Smelt syltetøy og pensle når de er ferdig.

Deilig påskekos med kanelsnurrer fylt med marsipan. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN