Kjapp kringle Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Kjapp kringle

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Kjapp kringle

Når du baker med bakepulver, slipper du hevetiden, derfor er denne kringlen rask å bake. Den er helt genialt å ha til kaffen! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.7 (11 stemmer)
Når du baker med bakepulver, slipper du hevetiden, derfor er denne kringlen rask å bake. Den bør spises samme dag, for den kan fort bli litt tørr.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker lyst og luftig. Rør inn egg. Ha i melken og sikt på mel med krydder og bakepulver. Bland i rosiner og sukat og rør deigen lett sammen.

    Bruk to skjeer og form deigen til en kringle på bakeplate med stekepapir. Dryss på hakkede mandler og sukker.

    Stek kringlen midt i ovnen ved 200º i ca. 30 minutter. Avkjøl på rist.

Når du baker med bakepulver, slipper du hevetiden, derfor er denne kringlen rask å bake. Den er helt genialt å ha til kaffen! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.7 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN