nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 20min
Mandel- og jordbærkake med kokoschips
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 20min
Mandel- og jordbærkake med kokoschips
Finner du ikke mandelmel i butikken din, kan du erstatte det med 200 g mandler som du kjører til mel i en blender eller i mandelkvern.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hakk raskt sammen alle ingrediensene til mørdeigen i en blender eller for hånd. Trykk den jevnt ut i en avlang form på 12 x 35 cm. La deigen hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
Sett ovnen på 200°.
Pisk egg og sukker lett sammen. Bland i mandelmelet, og rør sammen til en glatt røre.
Fordel mandelrøren jevnt ut i paiformen. Skyll og rens bærene, del dem i to, og trykk dem ned i deigen med snittflaten opp. Strø over kokoschips.
Stek kaken på nederste rille i ovnen i 35–40 minutter.