nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 10min
Minipavlova med rosépepper
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 10min
Minipavlova med rosépepper
I stedet for å lage en stor marengskake, kan du lage porsjonskaker av marengsen. Marengsene kan du lage lang tid før de skal serveres. Oppbevar dem i tett boks.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt av gangen under fortsatt pisking til en stiv og blank masse. Pisk i eddik og maisenna.
Legg 10 klikker av marengsen på bakepapir på stekeplate. Form til rundinger og lag en fordypning i midten.
Sett platen inn i ovnen og senk varmen til 150°. Stek marengsene ca. 50 minutter uten å åpne ovnsdøren. Slå av varmen og la marengsene stå i ovnen til de er kalde.
Pisk kremen stiv og smak til med sukker og vaniljesukker. Ved servering fylles marengsene med kremen, som pyntes med et dryss rosépepper og gjerne granateple-
kjerner.