
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t
Påskens beste sjokoladekake
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t
Påskens beste sjokoladekake
En saftig sjokoladekake med krem og appelsin er ikke til å motstå. Kaken blander du lett sammen og den blir bare bedre av å stå litt før servering. Kaken lager du glutenfri ved å velge glutenfritt mel.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Varm ovnen til 175°. Smelt sjokolade og smør og avkjøl.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør forsiktig i den avkjølte sjokoladeblandingen, konjakk og revet appelsinskall.
Bland hakkede valnøtter og sjokoladebiter med melet og vend i røren.
Hell røren i en godt smurt form, 24 cm i diameter, og stek kaken på nederste rille i ovnen i 40–50 minutter. Kaken skal være bløt i midten.
Server kaken med pisket krem, revet sjokolade, appelsinfileter og sjokoladedrops, f.eks. Operamint!