nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
35min
Påskepudding med multe
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
35min
Påskepudding med multe
NY VRI: «Påskeegg»-dessert med tjukkmjølk og molte
Foto: Mette MøllerDette er en kjempegod påskedessert. Puddingen blir ekstra morsom å servere dersom du monterer den i løkkokte eggeskall.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp sukker og fløte. Tilsett oppbløtt gelatin.
Trekk kjelen til side og visp inn tjukkmjølka.
Fordel massen i eggeskall. De er kokt i litt vann med løk for å få gul farge. Sett kaldt slik at massen stivner som en pudding.
Legg litt multepuré på toppen av puddingen, som en eggeplomme.
Kjør multene til pure i en kjøkkenmaskin, og sil.
Varm pureen i en kjele, og smelt gelatinen i den varme pureen. Den skal ikke koke, bare varmes.
Smak til med sukker til du synes pureen er passe søt.
NY VRI: «Påskeegg»-dessert med tjukkmjølk og molte
Foto: Mette Møller