Rabarbrakake med hvit sjokolade Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Rabarbrakake med hvit sjokolade

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Rabarbrakake med hvit sjokolade

Rabarbrakake §-

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.5 (8 stemmer)
Saftig og drøy kake som blir best om den får stå og trekke til dagen etter. Denne flotte sommerkaken vil imponere de fleste!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

100g
250g
Rabarbra(i skiver)

SLIK GJØR DU

  1. Del smør og sjokolade i mindre biter og smelt i en bolle over vannbad.


  2. Sett ovnen på 190º. Kle en liten langpanne ca. 23 ganger 35 cm med bakepapir.


  3. Bland valnøtter, mel og bakepulver. Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Bland eggedosisen først med dem smeltede smørblandingen og deretter med melblandingen. Hell røren i langpannen.


  4. Fordel hvit sjokolade, rabarbra og nøtter over kaken og stek på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter.


  5. Avkjøl kaken før den settes i kjøleskap eller i fryseren.

Rabarbrakake §-

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.5 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN