Rask eplekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Rask eplekake

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Rask eplekake

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.7 (2 stemmer)
Plutselig fysen på eplekake? Dårlig tid? Prøv denne!    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

4stk
100g
Marsipan(kan byttes ut med kransekakemasse)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og rens eplene. Finriv epler og marsipan på et rivjern. Legg dette i en plastpose sammen med sukker og kanel og bland det godt.

  2. Sett kniven i food proses-soren. Tilsett smør og sukker og kjør maskinen på full hastighet til smørkremen er lys og luftig. La maskinen gå og tilsett ett egg om gangen. Bland dette til en luftig krem. Senk hastigheten til laveste trinn og bland inn mel tilsatt bakepulver.

  3. Bre røren godt ut i bunnen av en liten langpanne. Fordel eple og marsipan over og stek kaken nederst i ovnen ved 180° i ca. 30 minutter. Avkjøl på rist.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN