Rullekake med bringebær- og kremostfyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Rullekake med bringebær- og kremostfyll

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Rullekake med bringebær- og kremostfyll

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (8 stemmer)
Rullekake med bringebær og deilig fyll av kremost. Du kan også bruke jordbær eller en blanding av bringebær og jordbær.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250º. Pisk egg og sukker luftig. Bland hvete-mel, potetmel og bakepulver og rør det forsiktig i eggedosisen til en luftig røre.

  2. Legg bakepapir i lang-pannen. Fordel røren utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  3. Fukt et håndkle og legg det på kakerist. Hvelv den stekte kaken på den fuktige hånd-duken. Løsne papiret av kaken og avkjøl den.

  4. Pisk fløte til krem og bland med kremost og vaniljesukker. Fordel blandingen over og strø på bringebær.

  5. Rull sammen fra langsiden. La kaken ligge kjølig til servering. Skjær den i skiver og pynt med bringebær og urter.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN