Semifreddo med rips og krokan
Semifreddo med rips og krokan
LETT Å LAGE: Semifreddo med rips og krokan. Denne iskaka trenger du ikke maskin for å lage.
Foto: Mette MøllerDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Start med å lage krokanen. Smelt sukkeret i en tykkbunnet kjele til lys karamell, og vend så nøttene inn i karamellen.
Fordel blandingen utover på et bakepapir til avkjøling. Når de er helt kalde finhakkes nøttene og karamellen. Ta av litt til å pynte på toppen.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Pisk inn mascarponen når eggedosisen har blitt luftig og fin. Vend så inn den piskede kremen, og tilslutt bærene og krokanen.
Fordel isblandingen i en stor brødform, eller bruk flere små former. Sett i fryseren en time eller to til den er passe frossen.
Pynt med bær og krokan på toppen.
LETT Å LAGE: Semifreddo med rips og krokan. Denne iskaka trenger du ikke maskin for å lage.
Foto: Mette Møller