nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min
Smuldrepai med rabarbra
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min
Smuldrepai med rabarbra
SMULDREPAI: Dagbladets kokk, Karla Siverts, er svak for smuldrepai med rabarbra. Oppskriften finner du nedenfor.
Foto: Mette MøllerLite smaker bedre enn rabarbrapai med vaniljesaus eller Karla Siverts deilige primkaramell.
DETTE TRENGER DU
PERSONERPrimkaramell
1beger
SLIK GJØR DU
- Bland rabarbra, potetmel og sukker og ha dette i en ildfast form.
- Smuldre sammen de resterende ingrediensene, og fordel det på toppen av rabarbraen.
- Stek på 200 grader i rundt 30 minutter. Ta paien ut når den er gyllen og fin.
- Kok den kondenserte melka i boksen i 3 timer. Pass på at den er dekket med vann hele tiden. Melka blir som en deilig primkaramell når den er ferdig!
- Legg godt med karamell på toppen av kaka, og server gjerne kaka lun.
SMULDREPAI: Dagbladets kokk, Karla Siverts, er svak for smuldrepai med rabarbra. Oppskriften finner du nedenfor.
Foto: Mette Møller