![Sitronkake med hvit glasur Oppskrift](https://www.oppskrift.no/bilder/c/xl/1/b88e3b76-sitronkake-med-hvit-glasur.jpg)
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 10min
Sitronkake med hvit glasur
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 10min
Sitronkake med hvit glasur
Kaken er uimotståelig, og blir ekstra fristende når den serveres på et høyt stettefat.
SLIK GJØR DU
Rør smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen, under omrøring. Tilsett melken.
Bland mel og bakepulver. Rør det i deigen sammen med sitronskall og -saft.
Hell deigen i en smurt og strødd form, ca. 1 ¾ l, gjerne randform eller avlang form.
Stek kaken på nederste rille i ovnen, ved 175° i 45–50 minutter, til den begynner å slippe kanten. Avkjøl kaken.
Pisk sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken.