Sjokoladehjerte
Sjokoladehjerte
SØTT FOR TO: Mor liker ikke dessert, men det gjør kona til Andreas Viestad. Når mor er sendt hjem og barna i seng vanker to små sjokoladehjerter.
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt sjokolade over lav varme sammen med 1/2 dl fløte.
Pisk resten av fløten til den er stiv og luftig. Pisk eggehviten til den er stiv og luftig. Pisk eggeplomme, melis og resten av sjokoladen til den er luftig. La kjølne til romtemperatur eller der omkring. Vend inn pisket eggehvite og pisket krem.
Ha kirsebærsaus i en hjerteformet form, eller porsjonsformer. Fyll hjerteformen med moussen. Dekk med plast og sett kjølig i to timer, eller over natta.
Ved servering, dryss over litt kakaopulver og riv over litt sjokolade, eventuelt også litt revet appelsin.
SØTT FOR TO: Mor liker ikke dessert, men det gjør kona til Andreas Viestad. Når mor er sendt hjem og barna i seng vanker to små sjokoladehjerter.
Foto: Mette Randem