Sprø flarn med nutellafyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Sprø flarn med nutellafyll

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Sprø flarn med nutellafyll

Havreflarn er kjempe lett å lage, og fylt med nutella blir de ekstra gode. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (3 stemmer)
Sprø havreflarn som kan fylles med hasselnøttkrem.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Miks 1 dl havregryn i en kjøkkenmaskin til grovt mel.

  2. Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av varmen og tilsett resten av ingrediensene. Rør til en glatt røre.

  3. Klikk deigen på bakepapir på stekeplate. Lag litt avstand mellom kakene, for de flyter utover når de stekes. Stek kakene midt i ovnen i 6–7 minutter til de er gyllenbrune.

  4. La de nystekte kakene avkjøles før de tas forsiktig av platen.

  5. Legg sammen de kalde flarnene med nøttekremen imellom like før de skal serveres. Kakene mister fort sin sprøhet.

Havreflarn er kjempe lett å lage, og fylt med nutella blir de ekstra gode. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN