Tacolefser  med ost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Tacolefser med ost

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Tacolefser med ost

EKTE VARE: Hjemmelagde tacolefser.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (29 stemmer)
Jan Robins tacolefser er inspirert av «pupusas», som er tykke maistortillas fylt med ost og en av de mest klassiske gatematrettene i El Salvador.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
2dl
Vann(juster underveis)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen melet, og ha i osten. Ha i litt og litt vann til du har en god og fast deig.

  2. Riv av en klump av deigen, rull den til en ball og klem den flat. Bruk godt med mel på benken, og kjevle ut lefsene så tynt du klarer.

  3. Stek lefsene i litt olje i en panne på medium høy varme til de er gylne på begge sider. Legg de oppå hverandre på en tallerken, med en tallerken oppå, og hold de lune til servering.

EKTE VARE: Hjemmelagde tacolefser.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (29 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN