Vafler med brunost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Vafler med brunost

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Vafler med brunost

Noen spiser nystekte vafler med brunost på, mens her har vi like godt revet brunosten og blandet den i røren. Da får vaflene smak av deilig smeltet ost med en touch av karamell. Husk;vafler smaker aller best nystekte og varme! 

Foto: PER ERVLAND

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (40 stemmer)
Litt revet brunost i vaffelrøren gjør vaflene enda bedre. Kanskje har du en rest av brunost som er vanskelig å få brukt? Finn fram rivjernet og putt osterestene i vafflene. Det gir overraskende god smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
200g
Brunost(revet)
100g
Smør(smeltet)

SLIK GJØR DU

  1. Ha mel i bakebolle og tilsett melk. Pisk til en klumpfri røre. Tilsett eggene og pisk dem godt inn i røren.

  2. Tilsett smeltet smør og pisk godt inn i røre. Tilslutt tilsettes revet brunost. Du kan også bruke andre typer brunost etter smak. Sett røren for å svelle ca. 10 minutter på kjøkkenbenken.

  3. Siden det er smør i røren, er det ikke nødvendig  å smøre vaffeljernet når du steker. Stek gyldne vafler og legg dem på rist når de er ferdig stekt.

  4. Server vaflene nystekt, gjerne med friske bær og litt rømme. 

Noen spiser nystekte vafler med brunost på, mens her har vi like godt revet brunosten og blandet den i røren. Da får vaflene smak av deilig smeltet ost med en touch av karamell. Husk;vafler smaker aller best nystekte og varme! 

Foto: PER ERVLAND

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (40 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN