Vaniljefylte mandelruter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Vaniljefylte mandelruter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Vaniljefylte mandelruter

Saftige mandelruter toppet med vaniljekrem, kakaodryss, kransekakemasse og ristede mandelflak. Smaker veldig godt til en kopp kaffe. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Lag på lag med herlige smaker!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og la det avkjøles. Pisk egg og sukker luftig.

  2. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker. Rør det i deigen, vekselvis med melken og smøret. Fordel deigen ut i en langpanne, ca. 30 x 40 cm, med bakepapir. Strø på mandelflak.

  3. Stek kaken ved 200˚ midt i ovnen i 15–20 minutter.

  4. Rør sammen smør, melis og vanilje til en glatt smørkrem. Bland litt av smørkremen av gangen
    i vaniljekremen. Fordel kremen over kaken og sikt over litt kakao.

  5. Riv kransekakemassen fint. Strø den og mandelflak over kaken. La den avkjøles i kjøleskapet, og skjær i ruter ved servering.

Saftige mandelruter toppet med vaniljekrem, kakaodryss, kransekakemasse og ristede mandelflak. Smaker veldig godt til en kopp kaffe. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN