Vaniljeparfait Oppskrift
nivå
Lett
totalt
6t

Vaniljeparfait

nivå
Lett
totalt
6t

Vaniljeparfait

Deilig parfait som er lett og lage, og godt å ha liggende i fryseren! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (20 stemmer)
Parfait smaker himmelsk og er rask å lage. Sett den i fryseren og du har desserten klar til dagen etter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Pisk sammen egg og sukker til en lys og skummende eggedosis. Pisk kremen stiv og bland eggedosis og krem. Skrap kornene ut av vaniljestangen og rør dem inn. Fyll i en rund form ca. 20 cm i diameter.

  2. Dekk formen til med folie og sett i fryseren i minimum 4–6 timer.

  3. La parfaiten tine litt i kjøleskap før servering og pynt med bær og frisk frukt.

Deilig parfait som er lett og lage, og godt å ha liggende i fryseren! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN