nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min
Blodappelsinfromasj
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min
Blodappelsinfromasj
FROMASJ: Deilig fromasj pyntet med blodappelsinfileter og litt rød juice.
Foto: Mette MøllerDette ser godt ut, og smaker enda bedre! Skal du lage en deilig dessert i helga, er denne absolutt å anbefale. Pynt med blodappelsinfileter og litt rød juice.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
Gelatin(plater)
1stk
Sitron(saften og finrevet skall)
1stk
Blodappelsin(saften og finrevet skall)
4stk
100g
1dl
Fløte(pisket)
4stk
Eggehvite(stivpiskede)
SLIK GJØR DU
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Pisk eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis, og vend den piskede fløten inn i eggedosisen. Vend så inn de stivpiskede eggehvitene.
Varm opp litt av sitronsaften med gelatinen til den har smeltet. Bland så med resten av saften, blodappelsinsaften og det finrevede skallet.
Vend inn gelatinsaften i eggedosisblandingen. Fyll blandingen i glass, og la fromasjen stå et par timer i kjøleskapet til den får satt seg.
Server gjerne med noen blodappelsinfileter og litt nypresset juice på toppen.
FROMASJ: Deilig fromasj pyntet med blodappelsinfileter og litt rød juice.
Foto: Mette Møller