nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Salat med blodappelsin og rødbeter
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Salat med blodappelsin og rødbeter
SALAT: Karla Siverts salat med blodappelsin.
Foto: Mette MøllerTrenger du å fornye salatrepertoaret ditt? Denne fargerike varianten med frisk blodappelsin, gode rødbeter og deilig stekt halloumi smaker helt nydelig.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2stk
Blodappelsin(i fileter)
2stk
Rødbete(kokte, i grove biter)
1bunt
Kruspersille(en håndfull, grovhakket)
1stk
Fennikel(finhøvlet på mandolin)
1stk
Crispisalat (Vestfoldsalat)(revet i grove biter)
1dl
Mandler(salte, grovhakkede)
0.5stk
Sitron(saften)
4ss
0.5pakke(r)
Halloumi(i tynne skiver)
SLIK GJØR DU
Stek halloumi-skivene i nøytral olje på høy varme til osten blir gyllen på den ene siden.
Bland sammen alle de andre ingrediensene, og smak til med salt, pepper, olivenolje og sitron.
Fordel halloumi på toppen av salaten rett før servering.
SALAT: Karla Siverts salat med blodappelsin.
Foto: Mette Møller