Chilibrennevin
Chilibrennevin
SHOT: Dette brennevinet kan drikkes som et bittelite, knallsterkt shot, eller i mat. Bruk forskjellige chilier med ulik smak og styrke.
Foto: Mette RandemOppskrift
Vurdering
SLIK GJØR DU
Legg chiliene på en flaske eller et glass. Pakk dem godt sammen. Dette har to funksjoner, det ene er at det tar mindre plass, det andre er at de sprekker opp litt. Hell på brennevin.
Chiliheten vil komme umiddelbart, men smaken tar mer tid. Best etter et par uker – men det er ikke nødvendig å vente så lenge. Snu gjerne på flasken en par ganger om dagen (eller så ofte du ser den).
Fyll på med mer brennevin dersom nivået i flasken synker. (Enten fordi det siver inn i chiliene, eller fordi noen smugsmaker.)
SHOT: Dette brennevinet kan drikkes som et bittelite, knallsterkt shot, eller i mat. Bruk forskjellige chilier med ulik smak og styrke.
Foto: Mette Randem