nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Brokkolikrem med grønn chili
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Brokkolikrem med grønn chili
DIPP: Overrask med brokkolikrem, som forrett, dipp eller tilbehør til kjøtt eller fisk.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (17 stemmer)
Denne deilige, litt spicy kremen kan brukes som en guacamole, perfekt som dipp, en forrett eller tilbehør til rød eller hvit fisk.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Brokkoli(delt opp i jevne buketter)
0.5stk
Løk (kepaløk)(grovhakket)
1fedd
Hvitløk(grovhakket)
0.5stk
Grønn chili(grovhakket)
SLIK GJØR DU
Fres løk, grønn chili, og hvitløk i oljen til løken blir myk og blank.
Kok opp omlag 1 liter vann. Kok brokkolien i vannet til den blir mør, men fortsatt er grønn.
Ha brokkoli og løkmiksen i en blender og kjør den opp til en glatt og fin krem. Smak til med salt
DIPP: Overrask med brokkolikrem, som forrett, dipp eller tilbehør til kjøtt eller fisk.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (17 stemmer)