Hjemmelaget hoisinsaus
Hjemmelaget hoisinsaus
HJEMMELAGET HOISINSAUS: Denne kinesiske sausen lages på blant annet soyabønner, hvitløk og chili. Den passer veldig godt til and og setter også en fin spiss på retter av svin og laks.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok alt opp i en kjele, og la det stå og småputre i 30-40 minutter.
Ta ut sitrongresset og stjerneanis. Kjør blandingen i en blender til en glatt saus. Sil om den ikke blir helt fin, og bland ut med litt mer vann hvis du ønsker den tynnere.
Smak til med litt limejuice hvis du vil ha den litt syrlig. Hell over på rene glass, og sett på tett lokk. Sausen holder seg fint to til tre uker i kjøleskapet.
HJEMMELAGET HOISINSAUS: Denne kinesiske sausen lages på blant annet soyabønner, hvitløk og chili. Den passer veldig godt til and og setter også en fin spiss på retter av svin og laks.
Foto: Mette Møller