
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min
Eplescones
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min
Eplescones
Eplescones bakes med bakepulver og ikke gjær og derfor er e superraske å bake.
Foto: PER ERVLANDBak disse sconesene raskt og enkelt i muffinsformer. De smaker saftig og friskt av eple og ingefær.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250 grader. Bland mel, salt og bakepulver i en bolle. Fordel smøret i terninger i melet og smuldre sammen til en en grynete masse.
Tilsett yoghurt, grovrevet eple og finrevet ingefær og bland godt sammen. Fordel deigen i muffinsformer gjerne i muffinsbrett.
Pensle sconesene med sammenpisket egg og stikk ned en epleskive i hver scones. Stek sconesene midt i ovnen i 10-15 minutter. Avkjøl på rist og server gjerne med eplemos og ost.
Eplescones bakes med bakepulver og ikke gjær og derfor er e superraske å bake.
Foto: PER ERVLAND