Grønnkålsalat med bacon, poteter og appelsin
Grønnkålsalat med bacon, poteter og appelsin
Grønnkålsalat med bacon, poeteter og appelsin. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 1.
Foto: Fattig Student (Karen Elene Thorsen)Inneholder
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kutt opp poteter og gulrøtter. Krydre med salt, pepper og timian og stek dem i ovnen på 220 grader i ca. 20 min. Etter at det har gått 10 min, slenger du inn bacon også i ovnen og steker det sammen med grønnsakene i de siste 10 minuttene.
Fjern stammen fra grønnkålen ved å dra av bladene. Legg bladene i en bolle og dryss over ca. 1 ss olivenolje og krydre med salt og pepper. Masser grønnkålen i ca. 5 min til bladene har blitt litt mykere (haha, vet at dette virker helt unødvendig å gjøre, men det hjelper faktisk veldig mye på smaken, og det blir lettere å tygge og fordøye grønnkålen for magen.
Kutt opp appelsinen i skiver/båter. Tilsett alle de tilberedte ingrediensene sammen til en salat, og topp med fetaost.
Grønnkålsalat med bacon, poeteter og appelsin. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 1.
Foto: Fattig Student (Karen Elene Thorsen)