nivå
Lett
totalt
1min
Chirashi - Sushibolle på én - to - tre
nivå
Lett
totalt
1min
Chirashi - Sushibolle på én - to - tre
SUSHIBOLLE: Enkel og lettvint måte å servere sushi på.
Foto: Elisabeth DalsegChirashi er en japansk klassiker. Du får den gode smaken av sushi, men slipper unna det arbeidet det er å rulle eller forme de ulike sushi-bitene, forteller Vladimir Pak, verdens beste sushi-kokk og kjøkkensjef på Omakase by Vladimir Pak.
Du kan også sette fram råvarene og la alle sette sammen sin egen sushi-bolle.
Det er også en super måte å spise restemat på. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan toppe sushibollene med.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok sushirisen etter anvisning på pakken.
Finsnitt vårløk og reddiker. Legg dem i hver sin bolle isvann, som tar bort litt av det skarpe i smaken.
Skjær laksefilet, avokado og agurk i tynne skiver.
Bland inn sushi su i den ferdige risen, og spre ut over et fat og la det avkjøles til det er lunkent.
Ha ris i bunn av fire boller, og topp med fisk og grønnsaker.
Server med soyasaus og syltet ingefær.
SUSHIBOLLE: Enkel og lettvint måte å servere sushi på.
Foto: Elisabeth Dalseg