• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Reddik

Reddik

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Kina

    Næringsinnhold

      PER 100G
      Kcal
      16
      Proteiner
      0.7
      Fett
      0.1
      Karbohydrater
      2.5

    Norsk sesong

      Reddik er en samling av flere rotdelikatesser hvor både form, farge og størrelse varierer. Mest brukt er det vi kaller for sommerreddik hvor formen er kulerund og fargen rød. Knollene skal ha fast, hvitt fruktkjøtt og være saftige. Reddik har en frisk og noe sterk smak. Kan spises naturell hele, i skiver eller kuttet til salat. 

      OPPSKRIFTER MED Reddik

      oppskrift
       Italiensk salat med rotgrønnsaker Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      15min

      Italiensk salat med rotgrønnsaker
      Italiensk salat med rotgrøn...

      Italiensk salat med rotgrønnsaker

      oppskrift
      Quinoasalat med yoghurtdressing Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      15min

      Quinoasalat med yoghurtdressing
      Quinoasalat med yoghurtdress...

      Quinoasalat med yoghurtdressing

      oppskrift
      Fisketaco Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      15min

      Fisketaco

      Fisketaco

      oppskrift
      Brimis laks i krotakake Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      15min

      Brimis laks i krotakake

      Brimis laks i krotakake

      oppskrift
      Salat med einebærgravet skrei Oppskrift
      nivå
      Middels
      aktiv
      15min
      totalt
      24t

      Salat med einebærgravet skrei
      Salat med einebærgravet skre...

      Salat med einebærgravet skrei

      oppskrift
      Lompe med langtidskokt kjøtt Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      20min

      Lompe med langtidskokt kjøtt

      Lompe med langtidskokt kjøtt

      oppskrift
      Blåskjellsalat Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      20min
      totalt
      30min

      Blåskjellsalat

      Blåskjellsalat

      oppskrift
      Lun blomkålsalat Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      25min

      Lun blomkålsalat

      Lun blomkålsalat

      oppskrift
      Frisk salat til fet og kraftig buklist Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      10min
      totalt
      10min

      Frisk salat til fet og kraftig buklist
      Frisk salat til fet og kraft...

      Frisk salat til fet og kraftig buklist

      Oppskrift.no
      Postadresse:
      Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
      Besøksadresse:
      Karvesvingen 1, 0579 Oslo
      Sentralbord: 24 00 10 00
      Ansvarlig redaktør:
      Alexandra Beverfjord
      Utgiverselskap
      Aller Media AS
      • Annonseinfo
      • Om informasjonskapsler
      • Redaksjonen
      • Personvern