Brimis laks i krotakake
Brimis laks i krotakake
LAKS I LEFSE: Laks kan brukes til så mangt.
Foto: Mette MøllerDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pensle lefsa med estragonsennep.
Fordel laks og tynne skiver av stangselleri og reddik på lefsa. Strø på litt salt og riv over ost før du pakker/ruller den sammen. Bruk gjerne potetskreller til grønnsakene, slik at skivene blir ekstra tynne.
Pakk de fylte lefsene inn i folie, og de er klare til å tas med i sekken ut på tur. Ta med litt ekstra folie og lag et oppheng av folien til pakkene, og stek dem på pinne over bålet til laksen er varm. Du kan også legge laksepakkene noen minutter i utkanten av bålet. Snu på dem slik at laksen blir jevnt varmet. Husk å ta med folien hjem igjen!
Del laksefileten i to på langs, slik at den ikke blir så tykk. Del den så i passe store biter for lefsa.
LAKS I LEFSE: Laks kan brukes til så mangt.
Foto: Mette Møller