nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Frisk salat til fet og kraftig buklist
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Frisk salat til fet og kraftig buklist
BALANSERT: En frisk salat passer godt til fete, kraftige og søte smaker, som klissete buklist med asiatiske smaker.
Foto: Mette Randem
Normal
0
21
false
false
false
NO-BOK
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Vanlig tabell";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}
Når man har store, kraftige og søte smaker, som i den asiatiske buklisten, er det godt med en fargerik og frisk salat til. Her er en asiatiskinspirert salat som passer veldig godt.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Agurk(Skrelt og skåret i staver)
8stk
Reddik(I skiver)
3stk
Vårløk(I strimler)
100g
1stk
Rød chili(finhakket)
200g
Hodekål (hvitkål)(i strimler)
2stk
Lime(Juicet)
2ts
Thaibasilikum(eventuelt mynte)
1ts
Koriander(Frisk)
SLIK GJØR DU
Bland sammen alle ingrediensene unntatt de friske urtene.
La stå noen minutter. Snu et par ganger.
Hakk urtene og vend dem inn i salaten i siste øyeblikk.
BALANSERT: En frisk salat passer godt til fete, kraftige og søte smaker, som klissete buklist med asiatiske smaker.
Foto: Mette Randem