Frisk salat til fet og kraftig buklist Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Frisk salat til fet og kraftig buklist

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Frisk salat til fet og kraftig buklist

BALANSERT: En frisk salat passer godt til fete, kraftige og søte smaker, som klissete buklist med asiatiske smaker.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Vanlig tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} Når man har store, kraftige og søte smaker, som i den asiatiske buklisten, er det godt med en fargerik og frisk salat til. Her er en asiatiskinspirert salat som passer veldig godt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Agurk(Skrelt og skåret i staver)
8stk
Reddik(I skiver)
3stk
Vårløk(I strimler)
1stk
Rød chili(finhakket)
200g
2stk
Lime(Juicet)
2ts
Thaibasilikum(eventuelt mynte)
1ts
Koriander(Frisk)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen alle ingrediensene unntatt de friske urtene.

  2. La stå noen minutter. Snu et par ganger.

  3. Hakk urtene og vend dem inn i salaten i siste øyeblikk.

BALANSERT: En frisk salat passer godt til fete, kraftige og søte smaker, som klissete buklist med asiatiske smaker.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN