nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Lompe med langtidskokt kjøtt
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Lompe med langtidskokt kjøtt
Mørt og langtidskokt.
Foto: Mette MøllerDet er godt å bytte ut kjøttdeigen med kokt kjøtt. Svinekjaker, knoker eller kalveskanker er deilig i taco. Skal du koke kjøttet først, må du legge koketiden til oppskriften. Du finner også ferdige varianter av kokt kjøtt av god kvalitet i butikken.
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
Svineknoke(kokt kjøtt, kan også være svinekjake, kalveskank eller liknende)
5stk
Reddik( i skiver)
1stk
Kinakål(i biter)
1stk
Rødløk(i ringer)
Vellagret ost(norsk, for eksempel Holtefjell)
Salsa(se egen oppskrift, Brimis enkle tacosaus)
Lefse(eller speltlomper)
SLIK GJØR DU
Kjøttet har du kokt på forhånd og plukket i biter, så det bare varmes raskt i litt olje i en panne.
Forvell kinakålen, og la den renne godt av.
Fordel kjøtt og kål på en god lompe eller lefse, og legg på ringer av rå løk. Avslutt med salsa og riv over god ost.
Mørt og langtidskokt.
Foto: Mette Møller