Quinoasalat med yoghurtdressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Quinoasalat med yoghurtdressing

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Quinoasalat med yoghurtdressing

NYE SMAKER: Prøv denne friske og gode salaten med mynte, reddiker, asparges og quinoa. Prikken over i'en er yoghurtdressingen.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (18 stemmer)
De næringsrike og anvendelige quinoafrøene er perfekte i salater, og har her fått følge av blant annet deilig grillet hjertesalat. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1bunt
1stk
Brokkolini(i små buketter)
2stk
Hjertesalat(delt i båter)
4dl
Quinoafrø(kokt og avkjølt)
4stk
Reddik(i tynne skiver)
5blad
Mynte(store)

Yoghurtdressing

4ss
Yoghurt(Gresk)
1stk
Sitron(finrevet skall)

SLIK GJØR DU

  1. Kok aspargesen og brokkolien kjapt i kokende, saltet vann. Legg de så rett i iskaldt vann. 

  2. Hjertesalaten vender du i litt olivenolje, før du griller den på varm grill, så den får grillmerker. Dette bør gjøres rett før servering.

  3. Vend så alle ingrediensene sammen med dressingen.

  4. Bland sammen yoghurt, sennep, honning, sitronskall og sitronsaft. Vend så inn olivenolje. Smak til med salt og pepper.

NYE SMAKER: Prøv denne friske og gode salaten med mynte, reddiker, asparges og quinoa. Prikken over i'en er yoghurtdressingen.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (18 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN