nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min
Quinoasalat med yoghurtdressing
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min
Quinoasalat med yoghurtdressing
NYE SMAKER: Prøv denne friske og gode salaten med mynte, reddiker, asparges og quinoa. Prikken over i'en er yoghurtdressingen.
Foto: Mette MøllerDe næringsrike og anvendelige quinoafrøene er perfekte i salater, og har her fått følge av blant annet deilig grillet hjertesalat.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1bunt
Grønn asparges(skrelt)
1stk
Brokkolini(i små buketter)
2stk
Hjertesalat(delt i båter)
1ss
4dl
Quinoafrø(kokt og avkjølt)
4stk
Reddik(i tynne skiver)
5blad
Mynte(store)
SLIK GJØR DU
Kok aspargesen og brokkolien kjapt i kokende, saltet vann. Legg de så rett i iskaldt vann.
Hjertesalaten vender du i litt olivenolje, før du griller den på varm grill, så den får grillmerker. Dette bør gjøres rett før servering.
Vend så alle ingrediensene sammen med dressingen.
Bland sammen yoghurt, sennep, honning, sitronskall og sitronsaft. Vend så inn olivenolje. Smak til med salt og pepper.
NYE SMAKER: Prøv denne friske og gode salaten med mynte, reddiker, asparges og quinoa. Prikken over i'en er yoghurtdressingen.
Foto: Mette Møller