nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min
Festrullekake
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min
Festrullekake
Med fargerike bær og pisket krem er det raskt å lage denne fristende rullekaken til en skikkelig festopplevelse!
DETTE TRENGER DU
PERSONERPynt
0.5l
SLIK GJØR DU
Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Sikt sammen mel og bakepulver. Rør dette i deigen sammen med melken. Fordel deigen ut i langpannen, 30 x 40 cm, med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter.
Hvelv kaken opp på sukret bakepapir. Dra forsiktig papiret løst fra kaken og avkjøl den under langpannen eller under et fuktig håndkle.
Fordel syltetøy over kaken. Pisk fløten til krem med melis og vanilje. Bland i crème fraîche og bred ut på kaken. Fordel bærene oppå og del gjerne store bær i mindre biter. Rull sammen fra langsiden.
Pisk kremen til pynt og sprøyt den over rullen. Legg på bær og blader og server.