nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min
Kirsebærruter med sitronfrosting
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min
Kirsebærruter med sitronfrosting
Denne deilige kaken baker du raskt. Sitronfrostingen på toppen gjør susen! Rutene holder i cirka fem dager i kjøleskapet. Det går også bra å fryse dem.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Riv kransekakemassen grovt i en bolle. Legg i smøret og pisk sammen med elvisp på lav hastighet.
Pisk så fortsatt massen på lav hastighet sammen med egg, mel, bakepulver og vaniljesukker. Vend til slutt i kirsebærene. Hell deigen i en bakepapirkledd form, 20 x 25 cm.
Stek kaken i ovnen på nederste rille i ca. 40 minutter. La kaken avkjøles.
Rør sammen melis og sitronskall med så mye sitronsaft at frostingen er lett å smøre på kaken. Skjær i biter og server.