Kreps og kantareller  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kreps og kantareller

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kreps og kantareller

Kjapp og god rett om du har de to eksklusive råvarene Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (15 stemmer)
Dette er en nydelig liten rett som er rask å lage når du først har tilgang på nykokt ferskvannskreps og ferske kantareller.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
Kantarell(fersk)
1stk
Dill(krondill)

SLIK GJØR DU

  1. Ha smør i panna, og når smøret bruser, kaster du oppi kantarellene. Kjør full guffe på panna, og når soppen begynner å bli gyllen, har du oppi krepsehalene.

  2. Krepsehalene skal bare lunes og vendes inn i smøret. Topp med litt krondill til slutt.

Kjapp og god rett om du har de to eksklusive råvarene Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN