Kyllingburger i ciabatta med fritert squash Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingburger i ciabatta med fritert squash

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingburger i ciabatta med fritert squash

Gjør kyllingburgeren ekstra spennende med fritert squash og bacon Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4 (1 stemmer)
Stekte kyllingburgere i ferske ciabattabrød med nystekt bacon og fritert squash.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8skiver
2stk
4stk
Ciabatta(eller lignende brød)
1stk
1stk
3dl
Brød(i smuler)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær et dypt snitt fra siden og halvveis inn i kyllingbrystet. Brett det ut slik at det blir så stort som mulig. Stek eller grill kjøttet til det er gjennomstekt.

  2. Legg salat på brødet, så kylling, aioli og skiver av tomat. Topp med stekt bacon.

  3. Skjær squash i skiver. Dypp dem i mel, pisket egg og brødkrumme. Varm opp olje til 160 grader i en dyp kjele. Friter squash til de har gyllen farge. Hold dem varme i ovnen på 100 grader. Server dem til burgeren med litt nyrevet parmesan.

Gjør kyllingburgeren ekstra spennende med fritert squash og bacon Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN