Mokkarull med karamellsmak
Mokkarull med karamellsmak
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250 º. Kle en langpanne, ca. 30 ganger 40 cm, med bakepapir.
Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Sikt i potetmel, kakao og bakepulver, og rør lett sammen til en deig.
Fordel deigen jevnt ut i formen, og stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter.
Sukre den nystekte kaken lett. Hvelv den opp ned på matpapir, og la den avkjøles under formen eller under et håndkle.
Pisk egg og sirup lyst og luftig. Rør deretter smøret smidig i en bolle. Hell i eggeblandingen, litt om gangen, i smøret, og rør kremen glatt mellom hver speing. Knus pulverkaffe til fint pulver i en morter, og rør det i kremen.
Trekk av bakepapiret fra kakebunnen, og smør over 3/4 av kremen. Rull sammen kaken.
Fordel resten av kremen jevnt over rullen. Strimle eller høvle sjokolade, og strø det, mandelflak og litt pulverkaffe over.