nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t
Myk sjokoladekake
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t
Myk sjokoladekake
Frys gjerne ned kaken til en anledning, men vent med glasuren til servering.
DETTE TRENGER DU
PERSONERPynt
3klype(r)
SLIK GJØR DU
Pisk smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen, under pisking.
Bland mel, kakao, kokos, vaniljesukker og bakepulver.
Rør dette i røren vekselvis med melken. Hell røren i en smurt form som rommer ca. 1 ½ l, gjerne randform.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 50 minutter.
Smelt smøret. Bland melis, kakao og vaniljesukker. Rør i melken og til slutt smøret
Rør til det blir en blank og glatt glasur.
Fordel glasuren på den avkjølte kaken og dryss med kokosmasse. La det stivne.