Myk sjokoladekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Myk sjokoladekake

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Myk sjokoladekake

Myk sjokoladekake med saftig sjokoladeglasur av melis og kakao. Frys gjerne ned kaken til en anledning. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (20 stemmer)
Frys gjerne ned kaken til en anledning, men vent med glasuren til servering.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

3klype(r)

Sjokoladeglasur

1.5dl
2ss

SLIK GJØR DU

  1. Pisk smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen, under pisking.

  2. Bland mel, kakao, kokos, vanilje­sukker og bakepulver.

  3. Rør dette i røren vekselvis med melken. Hell røren i en smurt form som rommer ca. 1 ½ l, gjerne randform.

  4. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 50 minutter.

  5. Smelt smøret. Bland melis, kakao og vaniljesukker. Rør i melken og til slutt smøret

  6. Rør til det blir en blank og glatt ­glasur.

  7. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og dryss med kokosmasse. La det stivne.

Myk sjokoladekake med saftig sjokoladeglasur av melis og kakao. Frys gjerne ned kaken til en anledning. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN