nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
2t
Nanbrød
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
2t
Nanbrød
NANBRØD: Nanbrød er deilig tilbehør til indisk mat, curry og forskjellige småretter.
Foto: Mette MøllerNanbrød er deilig tilbehør til indisk mat, curry og forskjellige småretter. Smaksett med det du liker, både hvitløk og koriander er nydelig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hev til dobbel størrelse.
Del deigen i 6 emner, og kjevle dem ut som tynne pizzabunner.
Stek på høy varme i pizzaovn, på stein i stekeovn eller i en tandooriovn hvis du har det! Du kan også steke dem i en tørr stekepanne.
Jeg penslet med masse smør som er kokt opp med finhakket hvitløk, og toppet med finhakket persille.
Bland sammen melk, halvparten av sukkeret og gjæren.
La den stå på et lunt sted i 15-20 minutter.
Visp sammen yoghurt, egg, og olje, og bland det inn i gjærmiksen.
Bland så alt godt sammen, helst i en kjøkkenmaskin i omlag 10 minutter.
NANBRØD: Nanbrød er deilig tilbehør til indisk mat, curry og forskjellige småretter.
Foto: Mette Møller