Pærer på bålet Oppskrift
nivå
Lett
totalt
30min

Pærer på bålet

nivå
Lett
totalt
30min

Pærer på bålet

KOKTE PÆRER: - Jeg liker det umiddelbare, der du har en råvare og tilbereder den på enklest mulig måte. Dette er en fenomenal dessert ute på tur eller ved grillen, sier Arne Brimi.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

1.5 (18 stemmer)
Brimi er glad i å lage mat utendørs, og da skal det helst gjøres så enkelt som mulig. Dette er en nydelig dessert der du får kjenne den gode smaken av sesongens norske pærer.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6stk
Pære(Norske pærer)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell pærene, og kutt dem nederst slik at de kan stå i kjelen. La stilken sitte på. 

  2. Sett pærene i en turkjele, og hell på bringebærsaft (eller annen saft) til det dekker litt opp på pærene. Sett kjelen over varmen. 

  3. Kok til safta nesten er blitt sirup. Spis pærene mens du holder i stilken, og dypp i den tykke bringebærsafta. 

KOKTE PÆRER: - Jeg liker det umiddelbare, der du har en råvare og tilbereder den på enklest mulig måte. Dette er en fenomenal dessert ute på tur eller ved grillen, sier Arne Brimi.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

1.5 (18 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN