nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 30min
Panna Cotta
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 30min
Panna Cotta
ITALIANO: En herlig frisk italiensk dessert.
Foto: matprat.noPanna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt syrlig og enda bedre.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
Snitt vaniljestang på midten, skrap ut innholdet.
Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestang og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestang, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.
Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den. Server desserten med litt frisk bærsaus og bjørnebær. Husk at desserten kan lages 1-2 dager før servering.
ITALIANO: En herlig frisk italiensk dessert.
Foto: matprat.no