nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t 30min
Panna cotta med kokos og het mango
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t 30min
Panna cotta med kokos og het mango
Oppskrift
Charlotte Mohn Gaustad
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (87 stemmer)
En helt nydelig dessert med en delikat, mild kokossmak og spennende, skarp mango med chili.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp kokoskrem, sukker og kokosmasse og smak til med limesaft.
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann til de er myke. Klem ut vannet og rør platene inn i den varme kokosmelka. Pass på at melka ikke koker etter at gelatinen er tilsatt.
Fyll blandingen i former og sett i kjøleskap i 2 timer.
Del opp mango i biter og mariner dem i litt hakket chili, peppermynte og limesaft. Serveres til kokospuddingen. Pynt med noen tynne skiver kokos og peppermynteblader. Her kan du også bruke ananas istedenfor mango.
Oppskrift
Charlotte Mohn Gaustad
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (87 stemmer)