
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 45min
Pavlova med frukttopp
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 45min
Pavlova med frukttopp
Pavlova med frukttopp er en glutenfri fristelse. Ferdig vaniljekrem blandet med krem er også deilig topping, gjerne sammen med friske jordbær.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 125°. Legg et bakepapir på en plate, og tegn en sirkel på ca. 20 cm i diameter.
Pisk eggehvitene og halvparten av sukkeret, salt, eddik og maisenna til stiv marengs. Vend i resten av sukkeret for hånd sammen med appelsinskallet.
Fordel den luftige marengsen på sirkelen. Strø over mandler.
Stek kaken på nederste rille i ovnen i 1 ½ time. La marengsen avkjøles helt.
Pisk fløten stiv. Skjær appelsinen i skinnfrie fileter. Del pasjonsfrukten i to.
Fordel kremen over marengsen, legg på appelsinbåter og hell over pasjonsfrukten. Server straks.